perjantai 27. maaliskuuta 2015

Varsutemuutoksia

Maanantaina ajo vaihtuikin huonon kelin takia juoksuttamiseen. Uskolla oli vähän aluksi hakusessa ympyrällä juokseminen se meinasi koko ajan väkisin hakeutua vierelle.Lopulta Usko kuitenkin oivalsi mistä on kyse ja rupesi kulkemaan hyvin ympyrällä. Kun oikeaan suuntaan rupesi ravi kulkemaan hyvin ja Usko rupesi rentoutumaan vaihdoin suuntaa. Vasempaan suuntaan sai taas hetken hakea rauhallista ravia ja sopivan kokoista ympyrää, kun Usko meinasi lähteä pihaan juoksemaan risteyksen kohdalla.Lopulta Usko rupesi menemään rentoa ravia myös vasempaan suuntaan. Lopuksi kävelyttelin Uskoa ja sitten se pääsi talliin tammojen kanssa.

Usko ja sen uusi hieno sadeloimi

Keskiviikkona menin tallille mukanani uusi lisävaruste Raymond . Olen jo jonkin aikaa odotellut sen saapumista ja vihdoin tiistaina pääsin hakemaan sen. Harjailin tallille mentäessä ensin Uskoa varmaan jonkun puolituntia, kun siitä lähti niin paljon karvaa. Lopulta valajstelin Uskon ja vaihdoinpelkän leukalenkin tilalle raymondin. Vaihdoin Uskolle raymondin , koska sillä on ollut pienimuotoisia hengitysongelmia suuren orikaulansa takia. Se on vetänyt ajaessa sen niin kasaan aina, että on saanut huonosti happea. Lopulta lähdettiin Helin kanssa ajamaan Uskoa. Alkumatkasta tehtiin vielä pieniä muutoksia sekkiin ja sitten päästiinkin hölkkäilemään. Raymondi nosti sopivasti Uskon päätä eikä kuulunut sellaista ähinää , kuin ennen kun se ei saanut kunnolla happea. Koko lenkin Usko ravasi oikein hyvin .Lenkin pituudeksi tuli joku 3km?


Ja näissä kuvissa näkyy Uskon uusin riimu

Olisiko teillälukijoilla toiveita millasii postauksii haluatte? Ensiviikon tiistaina on tulossa luultavammin isolla kuva pläyksellä varustettu postaus , kun mennään poniporukalla ajelee radalle.

Mutta haluisiko joku kuvien tai videon muodossa varustepostauta tai mitä tahansa?

Tässä kuva uskon raymondista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti