perjantai 6. maaliskuuta 2015

Treeniä, treeniä

Pääsin vasta nyt harmikseni kertomaan mitä tällä viikolla ollaan puuhattu , kun joka ilta ollu menoa taikka olen ollut niin väsynyt etten ole jaksanut avata koneta mutta asiaan..

Maanantaina käytiin Anniinan kanssa ajamassa Uskolla 4km hölkkää. hetki alussa tien ylityksessä Usko rupesi juntturaksi ja jumitti hetken paikoilla, mutta hetken mietiskelyn jälkeen rupesi kuitenkin liikkumaan. Usko meni koko lenkin todella hyvää ravia ja välillä innostui omasta tahdostaan menemään kovemminkin. Lenkin jälkeen pesin Uskon ja juotin. Sen jälkeen laitoin sille loimen päälle ja se pääsi karsinaan kuivattelemaan.

Tiistaina Heli oli käynyt ajamassa Uskolla hölkkää.

Keskiviikkona kävin ajamassa Uskolla kilometrin rauhallista hölkkää tarkoituksena vaan vetristää vähän lihaksia, kun ei tuo paljoa yksin tarhassa liikuskele. Lenkin jälkeen pesin Uskon jalat ja mahan alusen hiekasta. Sen jälkeen Usko odotteli hetken käytävällä kunnes pääsi karsinaan nauttimaan ilta ruuastaan ja heinistä. 

Torstaina oli vapaa

Tänään eli perjantaina tallille meno aluksi venyi todella myöhään ja mietin jo pitköään, että mihin edes pääsisin ajamaan että olisi edes vähän valoa.Lopulta menin ajamaan rannalle päin menevää tietä pari kertaa niin, että kasaan tuli parin kilometrin hölkkä lenkki. Usko oli tosi virkeä lenkillä ja innostui pariin otteeseen jopa laukkailemaan. Kerran sitten käskinkin sitä laukassa vaan eteenpäin joten lopulta Usko menetti hermonsa ja laski itse raville takaisin. Lenkin jälkeen pesin Uskon ja se sai päällensä kaksi uutta loimeansa.Lopuksi Usko sai melassivettä ja se pääsi karsinaan lepäilemään. 

Tässä toisesta Uskon uudesta loimesta kuva. ja toinen uusi loimi on se Hevarilta saapunut loimi

Myös viikolla korjailin uskon sadeloimen , niin ettei vesi pääsee nyt reijistä kastelemaan vuorta. Valitettavasti kerkesin vaan pikapuoleen kertomaan päivän treeneista ja se harmittaa hieman itseäkin , mutta loppuviikon kuulumista yritän pystyä kirjoittamaan paremmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti