maanantai 30. maaliskuuta 2015

Se tunne kun ei keksi otsikkoa :D

Perjantaina Uskolla olivähän erillainen treenilenkki ,sillä lähdin mukaan kun Emppu ja Virsi ratsastettiin.
Meinattiinhan me toki välistä jäädä vähän jälkeen ja Uskossa rupes olee ihan kunnolla painetta ja sitä sai ihan kunnolla pitää. Pari laukka pätkää otin ettei ihan hirveästi jäätäis porukasta. Lenkille tuli pituutta noin 6km.
Usko oli koko lenkin vireä eikä sitä tarvinnut käskeä turhia.

Lauantaina irtojuoksutin  hetken että se sai edes pientä liikettä ja opetin sille kumarrus temppua ja se oppi sen todella nopeaa! :)
Aloitin aluksi pelkällä pään taivutuksella ja siitä etenin hitaasti niin , että nostin avuksi hieman toista etusta ja sillon heti Usko oivalsi mistä on kyse. Seuraavaksi olisi haave opettaa Usko menemään makuulleen :)

Sunnuntaina Usko oli tiuhtissa kun heli ajoi Erikalla ja lähdin kyytin ja otin Uskon narunpäähä juokseen. Usko malttoi pitkään ravata ja sitten se rupesi laukkaamaan. Usko oli todella hauskan näköinen, kun se teki kiitolaukassa laukan vaihtoja :D Lenkin pituudeksi kertyi 8km.Lenkin jälkeen laitoin Uskolle Arnikaa jalkoihin ja käärin ne sekä selkään laitoin myös arnikaa.

Eilen kävin tallilla pakkaamassa hiitille kamat ja kumarutin hieman Uskoa ettei sillä pääse unohtumaan. Samalla juoksutin sitä hetken, ettei se koko päivää kököttäis paikoillaan tarhassa.


Pahoittelut et olen nyt pari kertaa kirjoitellut todellalyhyesti mutta meinaa taas kiirettä pukata :/ :(




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti