sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Avoimet Ovet

Tänään oli Kaustisen Raviopiston avoimet ovet jossa Usko oli ajeletusponina.

Kun Usko ja Heli tuli paikalle oitin Uskon kopista ja lähdin kävelettymään sitä heti. Se oli todella virke' ja tutki innokkaana paikkaa johonka oli tullut , välillä ehkävähän liian kovalla vauhdilla. Kävelyttämisen jälkeen valjastettiin Usko kopin perässä ja sitten lähdin lämmittämään sitä hiittisuoralle. Uskosta oli todella jännää, kun takaa tuli hevonen sillä kotonahan se lenkkeilee aina yksin. Lämmityksessä Usko oli reipas, lämmitin sitä 2km ja sitten menin kohtaan jossa oli tarkoitus ajeluttaa. Kerkesin jonkun aikaan talutella Uskoa narulla mutta porukkaa ei näkynyt ja Usko rupesi käymään kuumana joten lähdin kärryltä ksäin hölkyttää ja kävelyttää sitä. 


Lopulta lapsia oli sopivalla tahdilla paikalla, että ei ollut mitään suuria jonoja  vaan sopivalla ajotuksella aina tuli porukkaa. Lopulta oltiin Uskon kanssa oltu ajeletus hommissa 2h ja silti poni puhkui energiaa jota piti purkaa tietty kuopimalla järkyttäviä monttuja maahan. Lopulta ajoin Uskon Vellun talliin pesulle ja jopa siellä se jaksoi vielä pestessä hyppiä ja pomppia. Mistä ihmeestä tohon poniin on menny noin paljon virtaa? :D

Pesun jälkeen sai päällensä loimet ja kuivailin sen jalat ja pään ja sen jälkeen käärittiin Uskon jalat. Lopuksi vein Uskon koppiin ja se lähti kotio lepäilemään. Huomenna Uskolla on ansaittu vapaa päivä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti