maanantai 21. heinäkuuta 2014

Viikonloppu

Lauantaina tosiaan menin tallille yöks ja sen takia oli myös helppo liikuttaa Usko.

Lauantaina vasta illalla pääsin liikuttamaan Uskon, koska päivällä oli kaks kertaa ukonilma ja tuli vettä joten en heti päässy menee. Juoksuttelin Uskoa ensin mutta se oli niin tahmea jotenka menin Uskon omaan aitaukseen ja päästin sen sinne irti juoksemaan . Aluks Usko vaan ravaili mun ympärillä kunnes aivan yhtäkkiä se sekosi täysin ja juos aivan täyttä laukkaa autausta ympäri vaikka kuinka monta kertaa ja itse vaan seisoin ja nauroin ponin esitykselle :D Lopulta kun Usko rauhottu käskin sen hetken ravailla vielä sitten käytiin vielä hetki tiellä kävelee. Talliin ku tultiin Usko pääs pesulle ja siitä sitten karsinaan syömään. Sillä aikaa kannoin sille yö heinät pihalle ja laitoin vettä.

Sunnuntaina menin aamulla ennen seitsemään ruokkimaan hepat ja antaa aamuheinät. Päivällä liikuttelin Uskoa aika kevyesti pujoteltiin ja mentiin pieniä esteitä. Uskolla ei aina ihan keskittyminen meinannut riittää pujotteluun jonka takia ja se aina rupesi tekemään stoppeja ja muutenkin kiukutteli. Lopulta päästiin yhteisymmärrykseen ja saatiin tehtyy tehtävät pari kertaa onnistuneesti pari kertaa ja siihen olikin sitten hyvä lopettaa. Usko pääsi heti pihalle takaisin . Illalla vielä täytin sen vesikupin ja annoin sille tarhaan iltaruuan ja kaurat.

Oon ollu nyt aika väsynyt jonka takia en oo heti päivittänyt enkä ede ollut hoitamassa Uskoa. Sillä muutenkin kyllä oli vapaapäivä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti