tiistai 8. heinäkuuta 2014

Uskontunnustus

Moni saattaakummastella mikä ihmeen uskontunnustus ? tai miten se edes asiaan liitty?

Tuo uskontunnustus tulee siitä , kun yksi päivä innostuttiin väänteleemään uskon nimistä jos jonkillaista hauskaa nimeä:D

Mutta asiaan. Sunnuntaina saavuin kahdentoista aikaa kaustiselle ja kävin heti moikkaamassa Uskoa samalla, kun vein koirani Helille hoitoon. Sitten kävinkin porukoitten kanssa Kokkolassa ja ilalla sitten menin Helille. Käytiin Uskon kanssa kävely/ hölkkälenkki tällä kertaa ihan päävehkeet päässä ja kivat letitkin tein lenkille :)
Usko oli tosi reippaalla päällä ja koko ajan meno päällä. Välillä kun hölkkäiltiin sai ihan kunnolla pitää Uskosta kiinni ettei se ihan täyttä lähtis. Usko oli koko lenkin ajan tosi pirtee ja kulki hyvin ravissa ,kerrankin ei menty pelkkää laukkaa niin kovaa, kun jaloista lähtee. Lenkin jälkeenharjailin uskon ja purin letit. Hetken päästä Usko pääsikin ulos takaisin.


Maanantaina olin myös tallilla. Saavuin tallille kuuden aikoihin ekaks tehtiin tallihommia ja sitten menin paijailee uskoa. Menin sen jälkeen käymään pikaisesti tallissa ja menin uskon luo, se oli silloin kaukana aitauksessa mutta, kun menin kyykkyyn poika tuli luokseni. Sen jälkeen kokeilin niin, että siirryn kauemmas et tuleeko se suoraan perässä vai tuumaako poika ettei sitä vähempää vois kiinnostaa mikään seuraamis leikki.Kun olin vähän matkan päässä kyykyssä Usko vain tollotti mua kauempana just sillä ilmeellä et et oo tosissas. Muttakun huusin Uskoa ni kyllähän se poika sieltä tuli. Sitten lähdinkin huvikseen käveleemään aitauksen toiseen päähän nähdäkseni mitä poika siitä tuumaa. Usko lähtikin heti seuraamaan mua ,yhtäkkiä Usko älysi yhdessä kohtaan et ainii tammat on ulkona ja pitihän niille tottakai huudella silloin Usko meinas kääntyä takas mutta hetikun sanoin , että Usko eläpäs mee sinne tuu tänne ni poika nöyränä käppäili perässä. Lopulta juoksin takaisin portille päin ja poika juos aivan innoissaan perään ja ainakun pysähdyin niin poika pysähtyi vierelle. Onse vaan mahtava poni <3

Lopulta hain Uskon sisälle ja rupesin pesemään sitä sillä se oli todella pölyinen. Pesin ensin uskon vedellä sitten laitettiin vähän saippuaa ja huuhtelu. Pesun jälkeen laitoin Uskon otsaharjan letille ja päävehkeet päähän ja sitten lähettiin lenkille. Lenkillä taas hölkättiin ja käveltiin , sekä Usko huuteli yhden aitauksen hepoille pojasta tuli kyllä taas niin valtavan suuri ori heti :D Lenkin jälkeen Usko pääsi taas pesulle , koska karvan joukosta pintaan oli ilmestynyt hiekkaa. Huuhtasin pojasta hiekat pois ja sit poika sai opetella seisomista käytävällä, kun Heli kengitti Uskon. Samalla itse pesin Uskon vanhan riimun, kun tosiaan toin sille uuden hienon vaaleensinisen riimun :) Lopulta usko pääsi aitaukseen , kun Emilia oli valmis.



Mitä mieltä olitte postauksesta? Pidittekö ? Tosiaannää tuli vähän myöhään tänne mutta oon aina niin myöhällä tullut tallilta et oon menny suoraan nukkumaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti