perjantai 18. heinäkuuta 2014

Juoksutusta

Eilen olin tallilla hoitelin siinä sitten Uskoa ja mietin, että mitähän me tänään. No lopulta keksin, että voisin pyörittä sitä liinassa. No sitten rupesin miettii hmm mistäs sivuohjat jotka ois tarpeaksi lyhyet? Noo paalinaru olkoon siinä työssä no entäs juoksutusvyö? No Emilian satulahuopa ja loimivyö saa käydä siihen. No entäs mistä se liina? No kaksihevosten ohjaa yhteen se on ihan hyvä!

Kun Usko oli vihdoin valmis lähdin sitten tammojen tarhaan juoksuttamaan sitä. Poni lähti heti tosi hyvin juoksemaan ympyrällä yhtään kiukuttelematta ! Ihme ja kumma! No sitten ruvettiin ravailee Usko meni tosi hyvää ravia ja kun se siinä aikansa oli ravaillut siirsin sen käyntiin ja vaihettiin suuntaa. Toiseen suuntaan kanssa ensin kävelyä ja sitten ravia toisessakin suunnassa ravi oli tosi hyvää! Sitten rupesin tekemään pientä haastetta pelkkään ympyrällä juoksuun laitoin aitaukseen pari puomia Hetken mentiin puomejen kanssa ja sitten nostin toisen puolikkaaksi esteeksi. Kun usko meni niitten yli pari kertaa onnistuneesti vaihdoin suuntaa. Laskin puolikkaan toiseen suuntaan aluksi puomiksi ja kun tuli tarpeeksi monta hyvää puomin ylitystä nostin toisen puolikkaaksi esteeksi. Kun Usko oli ylittänyt esteen tapeeksi monesti onnistuneesti lopettelin hetki rauhallista ravia ja sitten kunnon kävelyt loppuun. Tallissa pyyhin Uskoa vähä sienellä kun se oli vähän hieynnyt ja sitten Usko pääsikin aitaukseen syömään iltaruokaa ja heiniä :)

Tänään menen tallille yöksi kun Heli lähtee tampereelle ni oon siellä hevosten,koirien ja kissojen hoitaja. Olen suunnitellut että varmaan ainakin videopostausta ois tulossa tai sitten myday :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti