maanantai 16. toukokuuta 2016

Raveja luvassa!

Ilmoitin Uskon Konginkankaalle paikallisraveihin. Kauan sain jännittää, että näinköhän lähtö tulee kasaan mutta niin se vaan kuitenkin tuli. Mutta aina kivempi, kun tuli niin ei tule hirveitä rakoja starttejen välille.



Ensisijaisesti ootan et Usko tulee maaliin ilman, että se on hylätty. Mutta pärjääminen on aina plussaa ja tuntuu kivalle huomata, että ontehnyt jotain oikein :) Usko hierotaan taas ennen starttia ja tehdään kaikki mahollinen huolto, että se olisi hyvä :) Myös mahdollisesti lisätään putseilla vähän painoa taakse auttamaan takapäätä ravaamaan oikein.


Niinkuin varmasti huomaatte blogissa on uusi ulkoasu siitä suuri kiitos Seidille!

Käykäähän kurkkaamassa myös Seidin blogi! :http://lahtohyvaksytaan.blogspot.fi/
Kyseinen blogi kertoo yhdestä raviponista sekä Seidin kahdesta omasta lämminverisestä. Toinen Lämminverisistä on 7vuotias tamma Lady Devil joka on ravuri ja toinen lämpöinen on entinen ravuri Imp Brave 18v , se  viettää nykyisin rattoisia eläke päiviä. Mutta myös vanhus pääsee välillä pienille hömpöttely ratsastuslenkeille muiden mukana. Kaikki nyt vain rohkeasti seuraamaan tätä hauskan hauskaa porukkaa ja niiden touhua! :)

Seuraavassa postauksessa ajattelin esitellä hieman meidän starttivarustusta. Ja ideoita postauksille saa heittää vapaasti :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti