sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Starteista

Pitkään on ollu täälläkin hiljaista, kun töissä on ollut kiirusta ja siihen päälle reenaamiset ja muut niin eihän siinä sitten ole kerennyt blogia kirjoittamaan.

Konginkankaalla sijoitus oli 2. ravi ei kylläkään ollut mitään hyvää joka johtui takapäässä olevasta pienestä jumista.

Härmässä oltiin 29.5 ekaa kertaa 80m pakilta. Ajattelin aluksi että näinköhän sieltä tullaan, kun mukana  oli 16 ponia.  Kuitenkin Usko yllätti ja tuli hurjalla kirillä toiseksi ajalla 3.05,1. Poika yllätti oikein kunnolla! :)


Kuva härmästä

Seuraavaksi ilmoitin kesäkuun alussa Uskon kajaaniin mutta kuitenkin siitä startista jouduttiin jäämään pois sairastumisen vuoksi. Käytiin klinikalla sitten tähystyksessä ja samalla saatiin hampaat hoidettua. raspauksessa huomattiin, että Uskolla on vie paljon irtoavia hampaita jotka saatavat jossain kohtaa aiheuttaa ongelmaa.

Ollaan myäös aloitettu kesäkuussa uintitreeni taas :)




Nyt heinäkuussa sitten oltiin pitkästä aikaa startissa Kauhavalla poniraveissa. Usko oli hieno 15 ponin porukassa 7 uuden ennätyksen kera 3.01,8. Alussa usko jäi pussiin jonka takia ei päässyt heti etenemään. Lopussa kuitenkin se taas kiri hienoa kyytiä :)   Numerolla 7 olevat kuvat kauhavalta




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti