maanantai 18. huhtikuuta 2016

Hiitiillä ja kuvailua

Näköjään Blogger ei sitten yhtään halua olla mun kanssa yhteistyössä , kun ei ollu tänne ilmestynyt ajastetut tekstit aikana jolloin en päässyt kirjoittamaan. Laitoin siksi juuri ajastettuja, kunn tiesin etten pääse hetkeen kirjoittamaan tänne :/


Mutta asiaan käytiin Sinin kanssa 10.4 ajelemassa Uskolla perus hölkkää se oli perjantaina ollut synttäreillä koko päivän ajelluttamassa lapsia. Itse en päässyt olemaan apuna synttäreillä muiden kiireiden vuoksi :( Mutta synttäreillä Usko oli kuulemma toiminut todella hyvin .

Sinin kanssa sunnuntaina ajeltiin sitten 8km hölkkää pari laukkapätkää otettiin ja muuten mentiinkin perus reipasta hölkkää. Usko olin koko lenkin hyvin kuulolla ja todella rentoa ajaa. Vaihdettiin tässä hiljalleen Uskolle pehmeämpi kuolain koti ajoon ja mahdollisesti se tulee käyttöön myös starttiin.
Uskolla on tähän asti ajeltu suoralla omenakuolaimella jolla se myös on ollut oikein hyvä, mutta ajottain on huomannut pientä hangoittelua kuolainta vastaan. Se on esim ravistellut päätä laukkaa alas ottaessa ja pysäytyksissä heitellyt päätä eikä malta olla paikallaan. Nyt kun vaihdettiin sille suoranahka kuolain jossa sisällä on pelkkä naru on Uskokin tuntunut rennommalta eikä se ole enää ravistellut päätä laukkaa alas ottaessa vaan nätisti vaan siirtynyt ravailemaan, sekä pysähdykset onnistuu rennosti ilman mitään ongelmia.


Synttäri reissulta kuvia :D
 
Viikolla Heli hoiti ajot ja käytiin sitten 16.4 hiitillä muiden ponien kanssa. Ensimmäinen miete itsellä oli, kuinkahan selvitään katoksessa valjastamisesta, kun uskolla on ollut tapana riehua vaikkakin se on jo parissa raveissa nätisti seisonut paikallaan, mutta aina hiitti reissuilla joutuu odottamaan kauemmin, kun osa on hitaampia valjastamaan. Valjastaminen onnistuikin lopulta helpolla, sillä Usko suurin pirtein nukkui katoksessa eli suuri muutos on tapahtunut. Usko oli lämmityksestä lähtien todella virkeä ja innokas menemään eikä päästänyt muita edelleen :D  Ajettiin 5km lämmitystä joista otin yhden suoran laukkaa ja yhden vähän reippaampaa ravia. Sen jälkeen ajeltiin kilpailu suuntaan yksi hiitti, jossa Usko tuntui todelle hyvälle. Hyvillä mielin voin nyt ilmoittaa sen starttiin, koska se on selkeästi kunnossa.
 
Ja vähän kuvia hiitiltä:
Make,Nipa,Myrsky ja Usko


Usko ja Myrsky



Ystävykset Usko ja Nipa

 
Eilen 17.6 käytiin Ronjan kanssa kuvailemassa Uskoa, kun ei ollut muutakaan puuhaa. Aluksi hommaet ei menny ihan niin kuin suunniteltiin, kun Usko kiukutteli eikä halunnut antaa kiinni tarhasta . Lopulta 45 minuutin kamppailun jälkeen Usko antautui ja antoi kiinni. Ja sitten harjailtiin Usko ja lähdettiin kuvailemaan sitä tielle. Ei siitä sen enempää kuvat kertokoot lopun meidän reissusta :D



 

Mun yksi lempikuvista :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti